STUDENT PROFIEL ANALYSE - SPA

De Student Profiel Analyse (SPA) kan je verder helpen wanneer je worstelt met jouw profielkeuze, studiekeuze of beroepskeuze. Misschien ga je bijna naar je eindexamenjaar en heb je nog geen flauw idee welke vervolgopleiding het beste bij je past. Of je hebt een verkeerde studiekeuze gemaakt en je weet niet wat je nu moet kiezen. Wellicht ben je bijna afgestudeerd en wil je er zeker van zijn dat je volgende stap een juiste is?

Jouw temperament, jouw gedragsstijl en jouw voorkeursstijl van werken bepalen wat voor jou een goede keuze voor de toekomst is. 

Werk je graag met mensen of met cijfers; houd je van afwisseling of juist van regelmaat; werk je heel gestructureerd of is het vaak een gezellige chaos bij jou; hoor je graag wat er van je wordt verwacht of heb je een hekel aan regels en afspraken; spring je direct in het diepe of neem je liever even de tijd om alles rustig te onderzoeken; werk je heel goed met details of krijg je daar juist de kriebels van? Het antwoord op deze vragen kan je een heel eind op weg helpen. De resultaten van de Student Profiel Analyse helpen je te kiezen voor een studie of een loopbaan die goed bij jou past.

Het invullen van deze analyse kost je maar 10 minuten! Deze analyse kun je thuis of bij mij in de praktijk in Voorhout invullen. Belangrijk om te weten, de Student Profiel Analyse is GEEN test. Er komen dus ook geen goede of foute antwoorden uit. Na het invullen ontvang je via de mail een duidelijk en helder rapport wat je op je gemak thuis kunt doornemen. Vervolgens kunnen we een afspraak maken om al jouw vragen en opmerkingen verder te bespreken.